Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Om os

El-tavler | Design & produktion

I 2B Teknik ApS har vi igennem mange år designet, fremstillet og produceret el-tavler. Vi har stor erfaring og faglig specialisering inden for alt vedrørende tavler og kan specialfremstille el-tavler, så de opfylder hver enkelt af vores kunders specifikke behov.

Igennem en årrække har 2B Teknik ApS samarbejdet med og produceret disse tavler til et stort firma i Silkeborg, som udvikler slamsugere og højtryksspuler til lastbiler i alle størrelser. Derigennem har vi opnået stor erfaring i forhold til at specialdesigne tavlerne i markedets højeste kvalitet.

Prisvenlige og specialdesignede el-tavler

3B Teknik ApS kan blandt andet fremstille kundespecifikke el-tavler til hydraulik-styring og pneumatisk styring på blandt andet lastbiler, entreprenørmaskiner, landbrugsmaskiner og lignende. I den forbindelse har vores virksomhed også en produktion af diverse styringer til store og små flishuggere, samt vedligeholdelse, ombygning og nyudvikling af styringer til entreprenørmaskiner og lignende.

For at opfylde vores kunders idéer og behov til en specifik el-tavle, kan vi anvende komponenter fra vores egne leverandører. På den måde kan vi skræddersy din tavle og samtidigt sørge for, at den bliver udført til den mest fornuftige pris.