Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Om os

2B Teknik ApS

er en virksomhed der blandt andet kan fremstille kundespecifikke el-tavler til hydraulik- og pneumatisk styringer på blandt andet lastbiler, skovmaskiner, entreprenørmaskiner, landbrugsmaskiner og lignende.

Igennem en årrække har 2B Teknik produceret custom- samt standard el-tavler til et stort firma i Silkeborg, som udvikler slamsugere og højtryksspuler til lastbiler i alle størrelser.                                      I den forbindelse har virksomheden opbygget et stort kendskab til hvordan man skaber produkter indenfor nogle faste rammer. Vi arbejder på at finde den rigtige løsning fra starten og vi har derfor kendskab til leverandører, der har hjulpet os gennem årene, netop for at kunne overholde rammerne.

2B Teknik har brugt det kendskab til også at udvikle og producere styringer til flishuggere i mange størrelser, lige fra dem med det simple til dem der kan det hele selv.